Grilētas vistas gaļas tortiljas ar kanēli
Sastāvdaļas:
- 2 vistas krūtiņas
- 1 citrons
- 1 t. k. kaltētas vai svaigas raudenes (oregano)
- 1 ķiploka daiviņa
- šķipsna kanēļa
- 1 ē. k. augu eļļas
- 3 ē. k. grieķu jogurta
- 1 ē. k. majonēzes
- ¼ sarkanās paprikas
- 1 galviņa Little Gem šķirnes romiešu salātu
- 4 tortiljas plāksnes
- Sāls
Pagatavošana:
- Sagrieziet vistas krūtiņas strēmelēs un ielieciet bļodā. Gaļai uzrīvējiet nedaudz citrona miziņas un pievienojiet citrona sulu.
- Pievienojiet sāli, raudeni, ķiploku, kanēli un eļļu. Rūpīgi visu sajauciet, pārklājiet un novietojiet vēsumā ne ilgāk kā stundu.
- Sakarsējiet grilu.
- Grilējiet gaļas strēmeles dažas minūtes no katras puses.
- Sajauciet jogurtu ar majonēzi.
- Minūti uz grila uzsildiet tortiljas, tad uzlieciet tās uz šķīvjiem un uz katras uzziediet 1/2 ēdamkaroti jogurta un majonēzes maisījuma.
- Lieciet uz tortiljas vistas strēmelītes, pēc tam uzlieciet atlikušā jogurta piciņas un pārkaisiet ar smalki sagrieztu sarkano papriku un salātiem.
- Sarullējiet tortiljas ēšanai.